Smykke til konfirmasjon

Smykke til konfirmasjon

Konfirmasjonen er en spesiell dag som kun skjer én gang i livet. Mange gir smykker i konfirmasjonsgave til både han og henne. Men gaven man gir er sjeldent unik.

Hvorfor gi bort en masseprodusert gjenstand i gave på en dag som er så unik for personen du er glad i?

Gi en gave som er laget spesielt for konfirmanten. Hvis konfirmanten er en jente så er et anheng eller ørepynt de vanligste gavene å gi. Hvis konfirmanten er en gutt så er de vanligste gavene en slipsnål og/eller mansjettknapper.

Hvorfor bestille et smykke av meg?

Jeg håndlager alle mine smykker fra råvarer og benytter tradisjonelle gullsmedteknikker for å oppnå resultatet mine kunder forventer. Jeg starter ikke med ferdiglagde deler som monteres sammen, jeg utformer alle deler selv. Ved å gjøre det så er du som kjøper av smykket sikker på at ingen andre har det samme smykket. I dagens samfunn er unike gjenstander stadig sjeldnere å se.

Ta en titt på et utvalg av mine tidligere prosjekter for å se kvaliteten jeg kan levere.

Kontakt meg med en idé om hva du ønsker å få laget, så lager jeg en skisse og gir deg en pris på hvor mye det koster å realisere smykket. For sølvsmykker så lander prisen vanligvis mellom 1 500 og 3 000 kr. Vanlig leveringstid er 4-8 uker.

Vær tidlig ute, jeg har begrenset kapasitet!

Andre innlegg som kan være av interesse

Håndlagde smykker på bestilling

Få et unikt håndlaget smykke som blir laget etter ditt design!
Fra 3 000 kr