Fosback Design

Bestilling av Smykke

3 grunner til å velge Fosback Design

  • Få et smykke laget etter ditt eget ønske
  • 100 % håndlaget og derfor unikt smykke
  • Norsk kvalitetshåndverk

Designutvikling

Jeg utarbeider et forslag ut ifra dine ønsker. Forslaget kan være i form av en 3D modell av smykket, tegning, eller tekst. Det er viktig for meg at du skal ha et klart bilde av hvordan sluttresultatet vil bli.

Du gir tilbakemelding om eventuelle endringer du måtte ha til forslaget. Først når forslaget er godkjent starter jeg å lage smykket. For gullsmykker eller større sølvsmykker tar jeg et depositum på 40% av totalsummen som en garanti for dekning av metallkostnader eller edelsteiner.

Eksempler på tidligere arbeider

Se flere tidligere arbeider her.

Kundeuttalelse

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet og ikke minst sluttresultatet. Designet ble akkurat som jeg hadde sett for meg, og sluttresultatet var veldig bra. det er veldig kjekt å tenke på at ingen andre har et helt makent smykke, det er helt unikt! Camilla Kaland

Vanlige spørsmål

Smykkene koster fra 2 000 kr. Sølvsmykker koster vanligvis mellom 2 000 kr og 5 000 kr alt etter hvor vanskelige de er å lage. Gullsmykker varierer i pris på grunn av høy materialekostnad.

Send inn en forespørsel så kan jeg gi deg en konkret pris.

Smykkene jeg lager lages med tradisjonelle gullsmedteknikker, rett og slett godt gammeldags håndverk. Se gjerne videoen om hvordan jeg lager et smykke ut av sølvrester, eller en av mine mange referanseprosjekter.

Felles for mine smykker er at de er håndlaget og derfor helt unike. Jeg lager aldri flere like smykker.

Å smelte om gammelt gull eller sølv er dessverre ikke noe jeg tar på meg.

Alle smykker sendes med Norgespakken til en fastpris på 250 kr. Da er pakken forsikret under forsendelse og du vil få et sporingsnummer på pakken. Fra pakken blir sendt er leveringstid normalt 2-3 virkedager. Noen strekninger kan ta opptil 5 virkedager.

Er det ønskelig kan smykket sendes som brev, men da tar jeg ikke ansvar for skader eller tap under frakt.

Betal for smykket først når du har mottatt det! Da er du sikker på at du får det du betaler for. :)

Jeg tilbyr kun faktura som betalingsmåte. Betalingsfristen er 14 dager fra smykket blir sendt, fakturaen blir lagt ved smykket.
Har du tegninger eller referansebilder? Legg de ved her.Å ta kontakt er 100 % uforpliktende!