Bestilling av Smykke

Ønsker du å få laget et unikt smykke?

3 grunner til å velge Fosback Design

  • Få et smykke laget etter ditt eget ønske og design
  • Få et helt unikt smykke som det kun finnes ett av i verden
  • Norsk kvalitetshåndverk av faglært gullsmed og gravør

Hva skjer når jeg sender inn en forespørsel?

Jeg utarbeider et forslag ut ifra dine ønsker. Forslaget kan være i form av en 3D modell av smykket, tegning, eller en tekst. Det er viktig for meg at du skal ha et klart bilde av hvordan sluttresultatet vil bli. Du har hele tiden kontroll over prosessen.

Du gir tilbakemelding om eventuelle endringer du måtte ha til forslaget. Først når forslaget er godkjent starter jeg å lage smykket. For gullsmykker eller større sølvsmykker tar jeg et depositum på 40% av totalsummen som en garanti for dekning av metallkostnader eller edelstener.

Prosessen forklart i bilder

Kundeuttalelser

Vanlige spørsmål

Smykkene koster fra 2 000 kr. Sølvsmykker koster vanligvis mellom 2 000 kr og 5 000 kr alt etter hvor vanskelige de er å lage. Gullsmykker varierer mer i pris på grunn av høy materialekostnad.

Send inn en forespørsel så kan jeg gi deg en konkret pris.

Smykkene jeg lager lages med tradisjonelle gullsmedteknikker, rett og slett godt gammeldags håndverk. Se gjerne videoen om hvordan jeg lager et smykke ut av sølvrester, eller en av mine mange referanseprosjekter.

Felles for mine smykker er at de er håndlaget og derfor helt unike. Jeg lager aldri flere like smykker.

Å smelte om gammelt gull eller sølv er dessverre ikke noe jeg tar på meg.

Alle smykker sendes med Norgespakken til en fastpris på 250 kr. Da er pakken forsikret under forsendelse og du vil få et sporingsnummer på pakken. Fra pakken blir sendt er leveringstid normalt 2-3 virkedager. Noen strekninger kan ta opptil 5 virkedager.

Betal for smykket først når du har mottatt det! Da er du sikker på at du får det du betaler for. 🙂

Jeg tilbyr både VIPPS og faktura som betalingsmåte. For fakturaer er betalingsfristen 14 dager fra smykket blir sendt, fakturaen blir lagt ved smykket.

Ta uforpliktende kontakt

Rull til toppen