Fosback Design

Personvernerklæring

Denne erklæringen forklarer hvordan Fosback Design behandler personopplysninger for sine kunder.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger for kunder er Steinar Fosback.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

  • navn
  • adresse
  • e-post
  • kjøpshistorikk

Vi lagrer kommunikasjon internt og eksternt vedrørende avtaler og leveranser, som for eksempel ved kundeservice.

Markedsføring: Vi lagrer adferdsmønster og navigasjon på vår side.

Formål med behandlingen

 Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter kundeavtaler og for å kunne oppfylle ønsker gitt av den registrerte.

Markedsføring: Vi benytter informasjonen vi får fra analyser av adferdsmønster på nettsiden for å kunne gi kunden mer relevant informasjon under kundereiser.

Grunnlaget for behandlingen

Ved ordre lagt i nettbutikken vil informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse og kjøpshistorikk benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b), det er også en nødvendighet for å utføre ønsket fra den registrerte (kunden). Det er også en rettslig nødvendighet for å oppfylle krav fra Bokføringsloven.

Markedsføring: Vi bruker informasjonskapsler på vår side for å gi deg som kunder best mulig opplevelse. Du kan selvfølgelig bruke fosback.no uten informasjonskapsler om du ønsker det.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt i vår nettbutikk i forbindelse med ditt kjøp.

Vi henter kun inn relevant informasjon vi trenger for å løse de oppgavene som kunden ønsker og som loven krever.

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å gi deg som kunde den beste kundereisen. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informere våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. Vi bruker Google Analytics og Google Search Console på vår side. Ingen informasjon som kommer ut av disse er personlige.  

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen gjort via netthandel utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere:

  • Betalingsløsning: Stripe
  • Frakt: Posten
  • Server-lagring: Syse Data

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i henhold til lovens krav. Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med dine kjøp og våre avtaler lagres i vårt kunderegister i 5 år.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger som vi ikke er lovpålagt å ta vare på.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

steinar@fosback.no

Fosback Design,

Elgfaret 15B, 2016 Frogner