Fosback Design

Om meg

Gullsmed og håndgravør Steinar FosbackÅ designe smykker er noe jeg har gjort siden jeg var liten. Mystikken rundt gull og edelsteiner dro meg mot faget mer enn noe annet.
I 2002 var jeg hos Thune på arbeidsuke gjennom skolen. Her ble jeg introdusert til det som ville bli starten på lidenskapen min. Med tett hjelp lærte jeg de grunnleggende teknikkene i gullsmedfaget. Dette gav meg en god start på gullsmedutdannelsen som jeg bestod med glans.

Som utdannet gullsmed jobbet jeg for gullsmed David-Andersen avd. Karl Johansgate 20. Her hadde jeg ansvaret for graveringer, forsendelser, og reparasjoner.

Jeg fant fort ut at å designe smykker ikke er en enkel fulltidsjobb og har siden laget smykker på bestilling.

I 2011 startet jeg på fulltid som gravør. Dette var dessverre ikke et vellykket prosjekt. Jeg overlevde, men bare på nåde med hjelp fra familien.
Senere i 2011 startet jeg som CAD designer for Jewellers of Norway. Jeg lagde smykker i 3D for velkjente norske gullsmeder. Disse 3D smykkene ble så støpt i edelmetaller og solgt i butikkene.

Jewellers of Norway fikk mindre og mindre oppdrag, og i starten av 2012 valgte jeg å søke ny jobb. Nå jobber jeg som Head of Marketing hos Optimal Norge AS.