Fosback Design

Om meg

Å designe smykker er noe jeg har gjort siden jeg var liten. Mystikken rundt gull og edelsteiner dro meg mot faget mer enn noe annet.
I 2002 var jeg hos Thune på arbeidsuke gjennom skolen. Her ble jeg introdusert til det som ville bli starten på lidenskapen min. Med tett hjelp lærte jeg de grunnleggende teknikkene i gullsmedfaget. Dette gav meg en god start på gullsmedutdannelsen som jeg bestod med glans.

Som utdannet gullsmed jobbet jeg for gullsmed David-Andersen avd. Karl Johansgate 20. Her hadde jeg ansvaret for graveringer, forsendelser, og reparasjoner.

Jeg fant fort ut at å designe smykker ikke er en enkel fulltidsjobb og har siden laget smykker på bestilling.

I 2011 startet jeg på fulltid som gravør. Dette var dessverre ikke et vellykket prosjekt. Jeg overlevde, men bare på nåde med hjelp fra familien.
Senere i 2011 startet jeg som CAD designer for Jewellers of Norway. Jeg lagde smykker i 3D for velkjente norske gullsmeder. Disse 3D smykkene ble så støpt i edelmetaller og solgt i butikkene.

Jewellers of Norway fikk mindre og mindre oppdrag, og i starten av 2012 valgte jeg å søke ny jobb. Nå jobber jeg som Head of Marketing hos Optimal Norge AS.