Håndlaget forlovelsesring

Det finnes like mange design som det finnes mennesker på jorda. Ingen av oss er like og jeg mener at man derfor ikke skal nøye seg med en forlovelsesring som er lik andres!

Mine smykker er 100 % norsk håndverk som er garantert unikt. Jeg benytter aldri halvfabrikerte deler i mine smykker.  I forlovelsesringer er dette spesielt viktig da ringen skal bæres et helt liv.

Hvordan går jeg frem for å bestille en forlovelsesring?

Prosessen er ofte slik at kundene kontakter meg med et konkret ønske til design. Jeg oppfordrer deg til å legge ved bilder av andre smykker du liker eller referansebilder jeg kan bruke som inspirasjon. Jeg priser oppdraget etter at vi sammen kommer frem til et design. Jeg lager gjerne flere ulike skisser for at du skal bli trygg på at det endelige resultatet er det du ønsker. Det viktigste for meg er at du sitter igjen med et smykke du vil elske resten av livet.  To artikler du kanskje finner hjelpsomme akkurat nå er om diamanter og om bestillingsprosessen.

Hva koster en forlovelsesring?

Forlovelsesringens pris er en viktig faktor for de fleste. Å bestille en håndlaget ring vil som oftest være mer kostbart enn en ring du kjøper i butikken. Til gjengjeld får du en ring som er ment kun for din utvalgte. En håndlaget ring er langt mer personlig og vil bli verdsatt resten av livet. Men det er viktig at du forstår at man ikke kan sammenlikne prisen for en masseprodusert forlovelsesring med en håndlaget forlovelsesring. Ringens pris vil bestemmes blant annet av følgende faktorer:

  • Vanskelighetsnivå på ønsket design
  • Diamanten(e) – Størrelse, kvalitet og kvantitet
  • Materialet – Vekt og hvilket metall
  • Produksjonsmetoden – Tradisjonell eller moderne

Å gi noen pris på forlovelsesring uten å vite ovennevnte detaljer er ikke mulig.

Ta kontakt så finner vi ut av prisen og designet sammen

Andre innlegg som kan være av interesse

Håndlagde smykker på bestilling

Få et unikt håndlaget smykke som blir laget etter ditt design!
Fra 3 000 kr