Caelator

«Caelator – Engraver»

Lenge har jeg vurdert å lage meg min egen ring, men som mye annet har det blitt fremskyvet. Mange har spurt meg om jeg har laget ringen jeg går med, og da svarer jeg flaut «nei». En gullsmed burde kunne vise til smykkene man går med med stolthet. Det er med stolthet jeg viser ringen jeg har laget til meg selv

Ringen er inspirert av min oppfatning av vikingkulturen. Den er enkel i konstruksjonen, i tillegg er den massiv som et fjell.
Sentersteinen er en vakker smaragdslipt citrin. Citrinen symboliserer selvsikkerhet og av gammelt av ble den kalt «stone of the mind». Mange tror den bringer rikdom og beskyttelse fra dine fiender. Alle disse egenskapene talte til meg som hva en viking ville valgt.

Ringens overflate og detaljer blir beskyttet av to ringer på hver ytterkant av ringen. Disse er polert til kontrast med bakgrunnens grove oksiderte tekstur.

På undersiden av ringen har jeg gravert et ord på latin. For å gi dette ordet mer mystikk er det ikke gravert med latinske bokstaver, men med runer.

Runene står for «caelator» som oversatt betyr «gravør».

caelator1

caelator2

Andre innlegg som kan være av interesse

0 0 votes
Var denne artikkelen nyttig?
Subscribe
Notify of

4 Kommentarer
Eldste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Håndlagde smykker på bestilling

Få et unikt håndlaget smykke som blir laget etter ditt design!
Fra 3 000 kr